Tips från Don Failla

  • Don Failla100% av alla som idag inte är i nätverksbranschen förstår den inte.
  • 90% av alla som är i nätverksbranschen förstår den inte.

Om man inte förstår branschen man arbetar i kommer det att vara svårt att lyckas. Boken 45 Sekunders Presentationen hjälper läsaren att verkligen förstå nätverksmarknadsföring, genom att lära ut hur den fungerar och vad man måste göra för att  lyckas, men även vad som inte fungerar i branschen. Den lär dig principerna som hjälper dig att verkligen lyckas i dina ansträngningar. Låt böckerna arbeta åt dig.

I den nya boken Systemet För Snabb Framgång I Nätverksmarknadsföring lär du dig exakt samma system som Don Failla använt för att bygga sitt  team med över 900.000 medlemmar världen över. Med ”systemet” kan de du sponsrar själva sponsra andra från dag ett, och dessutom lära  dem att göra något som  de kan lyckas med redan från dag ett. Du kan lära dig att skapa verklig duplicering i ditt team genom att använda Systemet du också.

Fler tips från Don

  • Oavsett vilket företag du arbetar med vill du försäkra dig om att alla i ditt team har minst ett eget exemplar av boken ”45 Sekunders Presentationen”. Boken hjälper läsaren att förstå verksamheten. Notera att  Don förklarar att ca 90% av alla som idag är involverade i branschen inte förstår den. Boken kommer också att motivera läsaren. Ditt jobb är att promota boken i ditt team! Den i sammanhanget blygsamma investeringen i böcker betalar sig snabbt.
  • Använda ett stycke ur  ”45 Sekunders Presentationen” eller ”Systemet”  när du tränar ditt team. Exempelvis ett kapitel per vecka vid era träningar live/telefon.
  • Använda de 4 första kapitlen i boken ”45 Sekunders Presentationen” som första information till intresserade. Visste du att  Don Failla har byggt sin egen organisation på det sättet? Boken ger samma information oavsett om Don Failla lånar ut den eller om du gör det.
  • Läs böckerna  flera gånger. Om det var en tid sedan du läste senast, varför inte ta fram och läsa på nytt?

För frågor och beställningar kontakta oss på: info@duplicerbart.se eller på tel: 0733664431 / 0733380033